SamPLATFORM-RGBHet samhealth platform is een uniek online health platform. samhealth adviseert klanten in het online luisteren naar en communiceren met haar stakeholders. Of het nu artsen, verpleegkundigen, patiënten of andere betrokkenen zijn, zij zijn de essentiële informatiebron om ideeën te genereren en nieuwe plannen te toetsen. Professionals in de zorg en patiënten kunnen hier onderling en met samhealth op een moderne en gebruiksvriendelijke manier communiceren. Via forumdiscussies bijvoorbeeld, of online enquêtes, MROC’s en samsessies.

 

 

Wat biedt het samhealth platform:

  • Grootschalig ‘high touch’ online contact met de gewenste doelgroep, van specialisten, huisartsen en verpleegkundigen tot patiënten
  • Direct, snel feedback van de gewenste doelgroep over een relevant onderwerp
  • Mogelijkheid om over een langere periode de verschillende meningen van de doelgroep te volgen
  • Co-creatie online, eventueel in combinatie met offline activiteiten

Alle informatie op het platform kan waar nodig worden geanalyseerd. Vanzelfsprekend houden we ons op het samhealth platform aan de geldende regels voor marktonderzoek.

Het op een juiste manier genereren van relevante informatie is een vak apart. Met het samhealth platform en onze jarenlange ervaring op het gebied van online onderzoek in de healthcare branche (kwalitatief en kwantitatief), hebben we alle ingrediënten in huis om een tailor-made oplossing te vinden voor je marketingprobleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *